De dames van HV Spijkenisse hadden zondag geen kind aan Hoeksche Waard en wonnen met 7-0.
De dames van HV Spijkenisse hadden zondag geen kind aan Hoeksche Waard en wonnen met 7-0. Foto: Peter de Jong

Heerlijke middag voor hockeysters Spijkenisse

Sport 383 keer gelezen

Spijkenisse – Het was zondag een prima middag voor de dames van HV Spijkenisse. De ploeg werkt de laatste weken goed aan haar doelsaldo, wat wellicht aan het einde van de competitie nog van pas komt. Het werd tegen Hoeksche Waard zondag 7-0 (1-0).

Het is de vierde zege op rij van HV Spijkenisse en voor rust ging het zondag niet zo goed, Na rust werd bijna iedere kans een treffer voor de ploeg van Harry van de Brink en wist men zes keer het doel te vinden.

Matig voor rust
De treffers kwamen op naam van Jillian Veelo (2), Megan Luijendijk, Jamie Zeegers, Charline Tielemans, Jessy Grootveld en Julie ter Laak. 'Voor rust was het maar heel erg matig van onze kant. Ze dachten dat ze het wel op zestig procent konden doen. Daar heb ik in de rust iets van gezegd. De uitslag is toch geflatteerd, want iedere kans na rust was ook een doelpunt. Het begint allemaal prima vorm te krijgen op dit moment', vond trainer Harry van den Brink. De mannen van HV Spijkenisse troffen Gilze Rijen als tegenstander. De ploeg van Giovanni Jansen won het duel met 4-3 (2-1). De treffers kwamen van Matt Labeij (2), Boris de Puij en Stijn Geurts.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant