Hekelingen had zaterdag geen kind aan Piershil. De formatie van Guy Duijm won met maar liefst 10-0.
Hekelingen had zaterdag geen kind aan Piershil. De formatie van Guy Duijm won met maar liefst 10-0. Foto: Peter de Jong

Hekelingen haalt dubbele cijfers tegen zwak Piershil

Sport 649 keer gelezen

Hekelingen – Het is algemeen bekend dat Piershil geen hele grote tegenstander is, maar Hekelingen wist de ploeg van John van der Toorn met dubbele cijfers terug te schieten naar de Hoeksche Waard. Het werd zaterdag 10-0 (6-0) voor de ploeg van Guy Duijm.

Het was Jorn Stolwijk die de score opende en vervolgens was het Tim van Schol met de tweede van een middagje prijsschieten. Daarna waren het Sam Weeda en Danny Copenrath met beiden twee treffers die de ruststand op 6-0 bepaalden. Na de thee was het Sajo Sabic met de zevende, Nick Boer met de achtste treffer en Marius Schreuders met de 9-0. Net als de eerste treffer kwam de tiende van de middag op naam van Jorn Stolwijk.

Medelijden
'Met alle respect hoor, maar als wij vandaag ons tweede elftal hadden ingezet dan hadden we ook nog gewonnen. Ik heb echt met de trainer te doen daar. Als je met zo'n selectie er iedere week moet staan om grote uitslagen om de oren te krijgen. Daarnaast was het zo dat ze ook heel erg positief bleven. Dit is nooit een wedstrijd geweest', gaf Guy Duijm na afloop aan. Hekelingen staat door de zege op de derde plaats op de ranglijst. Zaterdag wacht Simonshaven als tegenstander, dat zaterdag door een slecht veld niet in actie kwam.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant