De volleyballers van Bernisse waren zaterdag met 4-0 te sterk voor Vollido.
De volleyballers van Bernisse waren zaterdag met 4-0 te sterk voor Vollido. Foto: Peter de Jong

Volleyballers Bernisse nog altijd fier aan kop

Sport 242 keer gelezen

Zuidland – De volleyballers van Bernisse doen het uitstekend in de tweede klasse A. Na vijf duels is de formatie uit Zuidland koploper. Zaterdag ging het redelijk gemakkelijk in het duel met Vollido dat op de laatste plaats staat, het werd 4-0 voor Bernisse.

Twee weken geleden werd er ook al met grote cijfers verloren door de mannen van Bernisse in een duel uit de tweede competitie helft, dat naar voren is gehaald.

Ruime cijfers
In het duel kwam Bernisse niet in de problemen. De eerste set werd zeer eenvoudig gewonnen met 25-11. Daar bleef het niet bij want vervolgens stond er na de tweede set 25-14 op het scorebord. In de derde set werd het 25-15 en in de slotset werd met 25-13 gewonnen, zodat er weer vijf punten konden worden bijgeschreven. 'Dit was een hele makkelijke zege. Doordat we al tegen ze hebben gespeeld wisten we dat ook wel. We misten daarnaast Roderick van Ham en Bas Vermulm. Hun jeugdige vervangers Mark van der Meijden en Dion van Lier deden het uitstekend. We zijn geen moment in problemen geweest in dit duel. Vooral verdedigend stond het als een huis', gaf speler Edwin Ooms na afloop aan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant