De Voedselbank heeft weer e.e.a. om in de kratten te stoppen.
De Voedselbank heeft weer e.e.a. om in de kratten te stoppen. Foto: PR

Bliksemactie Voedselbank: Om stil van te worden

Algemeen 873 keer gelezen

Daar sta je dan in de supermarkt tijdens de supermarktactie voor de Voedselbank Spijkenisse e.o. Je hebt het idee dat de actie niet zo goed loopt. Veel mensen zeggen voor je gevoel nee. En dan komt er plotseling iemand met een volle boodschappenkar langs. Allemaal voor de Voedselbank. Wel drie kratten vol. Dan word je met recht stil!

Stil, dat werd de Activiteitencommissie ook nadat de opbrengst was geteld. Vooraf had de commissie zich geen voorstelling gemaakt van de opbrengst. De voorbereidingstijd was kort. De actie was ook maar beperkt tot één dag en alleen in Nissewaard. Nadat alles was gesorteerd bleek dat er 12.671 artikelen waren gedoneerd.

Waar bestaat dat aantal nu uit vraagt u zich misschien af? Om een indruk te geven, het gaat hier om 1.568 pakken hagelslag, 1.425 blikken knakworst, 2.787 blikken soep, 680 potten chocopasta, 990 rookworsten, 148 potten pindakaas, 912 potten jam, 180 blikken groente, 415 vleeswaren in blik, 2.466 potten en pakken droge en natte sauzen en ga zo maar door. Echt een resultaat wat de stoutste verwachtingen heeft overtroffen!

Een ieder die dat mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedankt.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant