Afbeelding
Foto: M. de Haas
Uw lokale ondernemer

Garage Albers: de garage in uw regio

Algemeen 619 keer gelezen

Zuidland - Garage Albers is een all round automobielbedrijf dat klaar is voor de toekomstige ontwikkelingen op autogebied. Dankzij diverse cursussen hebben ook de elektrische auto's geen geheimen meer voor Hans Vos en zijn medewerkers.

Hans werkte al ruim 20 jaar als monteur bij Garage Albers toen hij het bedrijf in 2002 overnam. Toen het bedrijf steeds groter werd, verhuisde hij van de Stationsweg in Zuidland naar de Langeweg, waar het bedrijf nog steeds staat.

U kunt bij Garage Albers terecht voor het onderhoud van uw auto ongeacht het merk. 'Van bromfietskar tot aanhangwagen, alles is welkom', zegt Hans. 'Alles wordt gemaakt of het nu om een oldtimer gaat of het nieuwste model.' Hans en zijn team zijn ook helemaal klaar voor de toekomstige ontwikkelingen. Alle monteurs hebben een opleiding gevolgd zodat zij ook reparaties kunnen verrichten aan elektrische auto's.

Of het nu gaat om een deuk of ruitbreuk, u kunt voor alle reparaties terecht bij Garage Albers. Voor kleine reparaties hoeft u zelfs geen afspraak te maken. 'Wij plannen onze werkzaamheden zo in dat er altijd een klusje tussendoor gedaan kan worden.' Het bedrijf beschikt over een achttal bruggen, er is er altijd wel eentje beschikbaar om uw auto op te rijden en na te laten kijken.

Bij een grotere reparatie of onderhoudsbeurt, krijgt u gratis een leenauto mee, waarvan u enkel de brandstof hoeft te betalen. 'Wij willen de klant mobiel houden.' Ook krijgt u bij Garage Albers een mobiliteitspas. Ruim 80 procent van de klanten is afkomstig uit Zuidland, maar steeds meer mensen uit de omgeving ontdekken de service van Garage Albers, dat desondanks nog altijd een echte gemoedelijke dorpsgarage is.

Uiteraard kunt u bij Garage Albers ook terecht voor de APK-keuring.

Naast onderhoud en reparaties, houdt Garage Albers zich ook bezig met de in- en verkoop van gebruikte auto's. Het bedrijf heeft minimaal tien auto's op voorraad in diverse prijsklassen (duizend tot vijftienduizend euro) zodat er voor iedere beurs wel een leuke auto te vinden is. Alle gebruikte auto's boven de € 4.500,00 worden standaard geleverd met minimaal zes maanden BOVAG garantie. Rijdt u liever in een nieuwe auto? Geen probleem, ieder merk is op bestelling leverbaar.

Binnenkort is het weer tijd om de winterbanden onder uw auto te zetten. Uw zomerbanden kunt u voor een passend tarief laten overwinteren in het bandenhotel van Garage Albers. En zodra het tijd is voor de bandenwissel, krijgt u een seintje.

Garage Albers
Langeweg 1
3214 LJ Zuidland
0181-453009
www.alberszuidland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant