Afbeelding

Zuidland pakt slechts een punt in duel bij VDL

Sport 390 keer gelezen

Maasland – In een slecht duel heeft Zuidland afgelopen zaterdag toch een punt overgehouden aan het duel met VDL. De ploegen kwamen voor rust niet tot scoren, maar het werd in Maasland uiteindelijk 1-1.

Voor de ploeg van trainer Tom Larssen was de enige treffer van de middag afkomstig van de schoen van Nick Koopal. Dat was de gelijkmaker, maar beide ploegen maakten er niet echt een spektakel van.

Degradatievoetbal
VDL staat elfde en Zuidland is op een zevende plaats een goede middenmoter, maar daar was zaterdag niets van te melden. 'Het leek wel op degradatievoetbal. Het was echt helemaal niet best van twee kanten. Ze waren allebei machteloos. Er zat geen voetbal in. Wij kwamen nog goed weg, want zij raken twee keer de paal bij ons en we redden nog een keer op de doellijn. Wij kwamen in de extra tijd alleen voor de keeper en die scoren we ook niet, dat was de winnende geweest. We mogen dus blij zijn met dit punt', vond trainer Tom Larssen na afloop van het duel. Zaterdag komt nummer acht DVO'32 op bezoek. Voor de beker speelt men dinsdagavond bij RKDEO.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant