Afbeelding
Foto: M. de Haas
UW LOKALE ONDERNEMER

Universal licht & geluid 'Wij maken van uw evenement een topevenement!'

Actueel 748 keer gelezen

Zuidland - Armand Middelkoop was al jaren bezig met licht en geluid. In 1993 begon hij als dj op feesten te draaien, met een zelf gebouwde speaker en set. Wat als hobby begon, groeide uit naar een leuke bijverdienste. Tien jaar later liet hij zich bij de Kamer van Koophandel inschrijven. 'Ik kwam in contact met bandjes en ging ook hun geluid verzorgen.' Daarvoor had Armand wel grotere geluid sets nodig en het resultaat laat zich raden. In 2009 begon hij voor zichzelf onder de naam Universal Licht & Geluid.

Universal Licht & Geluid is actief op het gebied van verhuur, verkoop, reparatie en installatie van professioneel licht en geluid. Dat houdt in dat u uw evenement van A tot Z door Armand kun laten regelen. Of het nu om een bedrijfsfeest gaat of een schoolfeest, een bruiloft of een presentatie tijdens een vergadering of een festival. Van spantent tot aluhal, van geluid tot catering. Armand/Universal Licht en Geluid neemt u alle zorgen uit handen. Zo verzorgt Armand tegenwoordig de techniek bij de gemeente Nissewaard voor onder andere Veteranendag, ontvangst gedecoreerden op het gemeentehuis, dodenherdenking en recepties,. Zo was hij ook verantwoordelijk voor zowel beeld als geluid tijdens de installatie van de nieuwe burgemeester. Vorig jaar is hij gevraagd om bij de theatertour van een band de volledige licht techniek te verzorgen. Zodra het nieuwe seizoen begint, gaat hij weer met de band op pad.

Niet iedereen wil apparatuur huren. Sommige klanten willen hun shows zelf regelen en kopen licht- en geluidsapparatuur. 'Ik probeer aan de hand van de wensen van de klant een set van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs samen te stellen.' Daarbij heeft Armand als dealer van bepaalde merken een ruime keuze. Hij installeert de apparatuur voor de klant en zorgt er voor dat het lichtplan en het geluid nauwkeurig aansluiten bij de wensen van de klant. Armand heeft ook een klein assortiment tweedehands apparatuur. 'Ingeruild bij aankoop van een nieuwe set.'

Armand heeft werktuigbouwkunde gestudeerd op de MTS, maar de fijne kneepjes van de elektronica heeft hij bij zijn vader geleerd, die reparaties verrichtte van consumentenapparatuur. Als er dus iets niet in orde is met uw apparatuur, dan kan Armand dat in de meeste gevallen in eigen huis repareren.

Vorig jaar is Universal licht & geluid verhuisd. 'Ik had meer ruimte nodig om alles goed toegankelijk te houden, oftewel, ik heb nu de dubbele ruimte ter beschikking.' De verhuizing had o.a. te maken met de investering die hij moest doen op het gebied van led verlichting. Armand is nog altijd fan van de halogeenverlichting vooral bij front licht, zeker bij podiumoptredens geeft dat een mooier beeld, maar alle andere verlichting is nu led geworden. 'We hebben gekozen om alles IP65 (waterdicht) aan te schaffen, waardoor het binnen en buiten te gebruiken is en we klaar zijn voor de toekomst.'

Universal Licht en Geluid
Raadsheerenhoek 5D
3214 VR Zuidland
0181-647743
www.universal-licht-geluid.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant