Halloweenoptocht door de wijk.
Halloweenoptocht door de wijk. Foto: stock

Griezelagenda

Actueel 589 keer gelezen

Binnenkort is het Halloween. In Nissewaard gaat er weer volop gegriezeld worden.

De redactie zet hieronder de bekende activiteiten op een rij. Staat die van jou er niet bij, meld hem dan aan en wij vullen de lijst aan.

Knutselmiddag Abbenbroek
Op woensdagmiddag 23 oktober kun je in Dorpshuis Abbenbroek een pompoen uithollen. Je bent welkom vanaf 13.30 uur en de kosten bedragen slechts € 3,00. Geef je wel op via mariellevanderhor@hotmail.com om zeker te weten dat er een pompoen voor je klaar ligt. Voor kinderen onder de 8 jaar is begeleiding verplicht.

Hekelingen
Zin om te griezelen? In Hekelingen organiseert de dorpsvereniging op vrijdag 25 oktober van 19.00-21.00 uur een Halloweenfeest. De start is om 19.00 uur in de Emmalaan. Alleen bij de start zijn er in de tent kaarten te koop.

Symfonieplein
Op 26 oktober organiseert de Bewonersorganisatie Symfonieplein een Halloweenoptocht. Woont u in de wijk bij het Symfonieplein of vanaf de school de brug over tot en met het Bonnetpad, meld u zich dan aan als snoephuis. De bewonersorganisatie zorgt voor het snoep, u hoeft alleen maar thuis te zijn tussen 19.30 en 21.00 uur.

Aanmelden kan via halloween.symfonieplein@gmail.com of bel Bianca op 06-28406095.

Abbenbroek
In Abbenbroek vindt op zaterdag 26 oktober de traditionele Trick or Treat optocht door het dorp plaats. Vanaf 19.00 uur kunnen kinderen tot 10 jaar hun dorpsgenoten de stuipen op het lijf jagen. Vanaf 20.00 uur is het spookhuis in het dorpshuis geopend. DJ;s Vijf & Oof verzorgen de Halloween disco. De entree van het spookhuis bedraagt € 3,00, incl. consumptiebon.

Spijkenisse Noord
In Spijkenisse Noord tracht het Genootschap voor Enge, Erbarmelijk Stinkende, Terroriserende Entiteiten Nederland (G.E.E.S.T.E.N) de deelnemers aan de Halloweenoptocht bang te maken. De eerste groep vertrekt 26 oktober om 18.30 uur, de laatste om 20.50 uur. Meelopen mag vanaf 0 jaar, inschrijven is vanaf 16 jaar. Kosten voor deelname bedragen € 1,00 per persoon. Inschrijven kan via www.wijkcentrumnoord.nl

Het Genootschap zoekt versterking, dus als je heks, zombie, spook of andersoortig griezel bent, neem dan contact op via festbeen@gmail.com of 0630407607.

Heksenveen
Kinderen van 2 t/m 12 jaar die in Waterland wonen of daar naar school gaan, kunnen op zaterdag 26 oktober vanaf 19.00 uur meedoen aan Heksenveen. Je hebt alleen wel een toegangskaartje nodig. Dat kaartje kun je op 16 oktober tussen 12.00 en 13.30 uur ophalen bij Verhage Vlinderveen.

Spijkenisse centrum
Op donderdag 31 oktober kun je griezelen tijdens het shoppen in het winkelhart van Spijkenisse. Tussen 18.00 en 21.00 uur kun je bijzondere ontmoetingen hebben, er lopen namelijk enkele griezels rond in het centrum.

De Hoek
Vrijdag 1 november wordt Halloween gevierd in de Hoek. Vanaf 19.00 uur start er iedere tien minuten een groep bij Café de Rolleman. Bij het aanmelden moet u aangeven hoe laat u wilt starten, maar hou er rekening mee dat er per starttijd slechts een beperkt aantal plekken zijn. Aanmelden kan via halloweendehoek@hotmail.com of via de Facebookpagina Halloween De Hoek.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant