GHVV'13 wint bij VFC

Sport 202 keer gelezen

Vlaardingen – GHVV'13 heeft zaterdagavond het duel met VFC gewonnen. De ploeg van John Stougje wist het duel met de Vlaardingers te winnen met 2-3 (1-0). Voor rust kwam de ploeg uit Heenvliet/Geervliet op achterstand en kort na rust werd die voorsprong verdubbeld. Na een goed uur was het Danny Poldervaart die voor de aansluitingstreffer voor GHVV'13 zorgde . Daarna leek de thuisploeg van slag. Binnen vijf minuten na de 2-1 schoot Clifford Robinson de ploegen langszij. In de slotminuten was het Ruben Speelpenning die ervoor zorgde dat GHVV'13 alsnog met de winst naar huis ging. 'Dit was een hele goede ploeg, maar de overwinning moest er echt komen. Het zag er lang naar uit dat we niet zouden winnen. Voor rust konden we het niet aanlopen. Dan kom je alsnog op een 2-0 achterstand. Toen wij scoorden, knakte er iets bij hen. Het was echt wel geluk voor ons dat we winnen. Zij verzuimen om de derde aan te tekenen en dan scoren wij wel, Vorige week was het andersom, maar ik vind dit toch echt bonuspunten', gaf John Stougje na afloop van de zege aan. Komende zaterdag wacht het treffen met Vierpolders.