SC Botlek wist zaterdag met een man minder toch de winst te behalen tegen VDL. Het werd 2-1 voor de ploeg van Ad Reijtenbagh.
SC Botlek wist zaterdag met een man minder toch de winst te behalen tegen VDL. Het werd 2-1 voor de ploeg van Ad Reijtenbagh. Foto: Peter de Jong

SC Botlek pakt eerste zege van de competitie tegen VDL

Sport 586 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek heeft zaterdag de eerste zege van de competitie weten te behalen.

Zaterdag won de ploeg van Ad Reijtenbagh met 2-1 (0-0) van VDL dat nu op de twaalfde plaats staat op de ranglijst van de derde klasse. Het was een duel in de regen waar het lang duurde voordat men de treffers kreeg voorgeschoteld. Het was in het laatste kwartier dat alle treffers van de middag vielen. Eerst bracht Stef Oppong de stand op 1-0 en niet veel later schoot hij SC Botlek naar 2-0. In de extra tijd deden de gasten uit Maasland iets terug.

Na rust overeind
Tegenvaller was de tweede gele kaart die Diëgo Staas ontving, kort voordat het rustsignaal klonk op Sportpark De Brug. 'Het was een snel veld. Voor rust waren er veel onnauwkeurige passes. Er werd veel toegelaten, we lieten ons wat intimideren. Na rust zijn we overeind gebleven en speelden we het spel goed op onze posities', vond Ad Reijtenbagh.

Moment afgewacht
We hebben op het juiste moment gewacht en toen terug geslagen. Het was een heel slordig duel, maar de overwinning vond ik echt dik verdiend', gaf trainer Ad Reijtenbagh na afloop aan. Komende zaterdag is OVV in Oostvoorne de tegenstander van de ploeg uit Spijkenisse. Die ploeg staat met zeven punten op de vierde plaats.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant