De dames van HVOS troffen zondag in DIOS een taaie tegenstander en verloren met 21-22.
De dames van HVOS troffen zondag in DIOS een taaie tegenstander en verloren met 21-22. Foto: Peter de Jong

Handbalsters HVOS verliezen nipt van DIOS

Sport 252 keer gelezen

Spijkenisse – De voorlaatste wedstrijd van de dames van HVOS tegen DIOS viel zondagmorgen letterlijk en figuurlijk in het water. De ploegen besloten onderling met de scheidsrechter dat de wedstrijd niet op het veld, maar in de zaal werd afgewerkt.

Ondanks de betere omstandigheden in sporthal Olympia zijn de dames van HVOS er niet in geslaagd de ontmoeting naar zich toe te trekken. Het werd 21-22 (10-12) voor de gasten uit Zoetermeer.

Normale strijd
'Het mag eigenlijk niet, maar nu kreeg je wel een normale wedstrijd. Het was vandaag best spannend. Ik vond het wel een hard duel, maar dat was zo aan twee kanten. Toch was het aan hun kant iets meer, ze kregen zelfs rood', gaf speelster Cindy Makor aan. 'Wij hadden een treffer in de laatste minuut die werd afgefloten en zij kregen in de laatste seconde nog een penalty, waardoor ze alsnog de winst mee naar huis namen', vervolgde Makor. De ploeg is tevreden over de plek waar men nu staat. 'We waren dit duel compleet en dat was voor de eerste keer. Iedere week hebben we in andere samenstelling gespeeld en ook de jeugd is goed aangesloten', aldus Cindy Makor.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant