De dames van Spivo wisten zaterdag drie sets te winnen in het duel met Le Dub, het werd 3-1.
De dames van Spivo wisten zaterdag drie sets te winnen in het duel met Le Dub, het werd 3-1. Foto: Peter de Jong

Volleybalsters Spivo hebben prima start van het seizoen

Sport 337 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van Spivo doen het dit seizoen bijzonder goed bij de start van de competitie. Na drie duels staat de ploeg van Lennart Mijnans met negen punten op de derde plaats van de ranglijst in de tweede divisie D.

Zaterdag ging het ook prima voor de ploeg uit Spijkenisse. In Sporthal Olympia, waar naartoe moest worden uitgeweken, omdat Sporthal Den Oert bezet was, wonnen de dames van Spivo met 3-1 van Le Dub. De set standen waren 25-17, 25-17, 21-25 en 25-18.

Twee gezichten
'Het was wel een wedstrijd met twee gezichten. We spelen in de eerste twee sets niet eens heel erg goed, maar we hadden goede servicedruk. Die winnen we dan met 25-17. Dan vind ik ook dat we een hoog niveau hebben behaald. In de derde set maakten we fouten. Daardoor verlies je de derde set. Dat spel houdt aan tot halverwege de vierde set. Dan komt Anouk Mijnans erin en gaat het weer beter. Dan speel je 25-18, maar het niveau in de vierde set, vond ik veel beter dan in de eerste twee sets, waarin je met een punt meer wint', vond coach Lennart Mijnans na afloop. 'We starten dit jaar heel erg goed, dat was in de andere jaren wel anders', besloot Mijnans. Komende zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij VV Utrecht 2, dat op de voorlaatste plaats staat.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant