GHVV'13 onderuit bij CION

Sport 225 keer gelezen

Vlaardingen – GHVV'13 is er zaterdag niet in geslaagd om de winst mee terug te nemen naar Heenvliet. De ploeg van trainer John Stougje verloor bij CION met 3-1 (0-0). Na rust wisten de Vlaardingers twee keer het doel te vinden, voordat Brian van Dam de aansluitingstreffer scoorde. Daarna ging GHVV'13 op jacht naar de gelijkmaker, maar die kwam niet, waarna het nog 3-1 werd. 'We hebben het in de eerste helft laten liggen. Zij hebben een hele ervaren ploeg. Ze hebben met sommige spelers op hoog niveau gespeeld. We waren niet goed met de omschakeling omgegaan. Breekpunt was de 1-0, maar na de 2-1 hoop je op de 2-2, die komt niet en krijg je nog een domme strafschop tegen waardoor het 3-1 werd. We kregen van hen de complimenten, maar daar koop je niets voor', gaf trainer John Stougje na de nederlaag aan. Met slechts één zege na drie duels, staat GHVV'13 op de tiende plaats op de ranglijst.