SC Botlek stond zaterdag ruim voor tegen HBSS, maar verloor toch van de Schiedamse ploeg.
SC Botlek stond zaterdag ruim voor tegen HBSS, maar verloor toch van de Schiedamse ploeg. Foto: Peter de Jong

SC Botlek laat het na rust liggen tegen HBSS

Sport 589 keer gelezen

Spijkenisse – Het zit nog niet mee deze competitie voor SC Botlek. De ploeg van trainer Ad Reijtenbagh wist zaterdag ook nog niet de eerste driepunter van deze voetbaljaargang te pakken. Het werd tegen NBSS 3-4 (1-1).

Na een achterstand was het Hugo Wartna die voor de gelijkmaker wist te zorgen. Na de thee duurde het acht minuten en toen schoot Tim Oppong de mannen van SC Botlek op een 2-1 voorsprong. Na een uur was het Oppong die voor 3-1 zorgde.

In het laatste kwartier sloegen de Schiedammers toe. Met drie treffers ging de winst alsnog naar HBSS.

'We speelden tegen een ploeg die voor het kampioenschap gaat. Ze hebben heel veel kwaliteiten. We toonden na de achterstand veerkracht en konden zelfs van de omschakelingen goed gebruik maken en liepen naar 3-1 uit. Toen merkte je wel dat de krachten wat waren weggevloeid. Dan komt er een onhandige verdedigende actie en komen ze terug. Er komen twee wissels en die kantelen het duel gewoon. Als we dit niveau hadden in de eerste twee duels dan hadden we al zes punten gehad, nu heb je de pijn ervan', vond trainer Ad Reijtenbagh na afloop van het duel. Zaterdag is VDL de tegenstander van SC Botlek, dat nu twaalfde op de ranglijst staat.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant