Zuidland wist zaterdag in het duel met FC Vlotbrug te winnen. De wind was een grote factor in het duel. Fotografie: Theo van Kralingen
Zuidland wist zaterdag in het duel met FC Vlotbrug te winnen. De wind was een grote factor in het duel. Fotografie: Theo van Kralingen Foto: Theo van Kralingen

Zuidland dankzij de wind winnaar bij FC Vlotbrug

Sport 532 keer gelezen

Hellevoetsluis – Na de 1-1 van vorige week heeft Zuidland in de tweede competitie ronde de winst wel kunnen pakken. Op sportpark de Kooijstee wist de formatie van Tom Larssen, die tot vorig jaar een aantal seizoenen trainer was bij de Hellevoeters, het duel met 0-1 (0-1) te winnen.

De wind speelde een grote rol in het duel. Die zorgde af en toe voor hachelijke situaties aan zowel Hellevoetse als Zuidlandse kant. De wind zorgde na twintig minuten ook voor de enige treffer van de middag. Een vrije trap van Robin van Buuren vanaf twintig meter werd door de wind gedragen richting de uiterste hoek bij doelman Jeffrey Hermsen, die kansloos was.

Kansen
Ook na de thee was het vooral Zuidland dat de beste papieren voor de overwinning had. Beide doelmannen werden getest, maar voorkwamen een treffer. 'Het was lastig met die wind. Echter na rust heeft Neal van Buuren veel kansen gehad, die er gewoon in hadden kunnen vliegen. Het was lastig voetballen. Zij hadden een hele technische ploeg. We moeten dus vooral die mogelijkheden gaan afmaken. Echter als je nu kijkt naar waar we staan, dan is dat al een hele verandering dan tijdens de bekerduels. We gaan de goede kant op, de organisatie staat', zei trainer Larssen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant