Afbeelding
Foto: PR

Vandaag Veiligheidsdag in Spijkenisse

Actueel 464 keer gelezen

Spijkenisse - Vandaag vindt tussen 11.00 en 16.00 uur op het Theaterplein in Spijkenisse de Veiligheidsdag plaats.

De dag start om 11.00 uur met de opening door burgemeester Foort van Oosten en een aantal  spectaculaire demonstraties van de brandweer en de politie.

Er is deze dag veel te beleven. De hele dag zijn er demonstraties te zien. De brandweer is aanwezig met voertuigen en een hoogwerker. De jeugdbrandweer geeft blusdemonstraties. Verder zijn er ambulances en drie voertuigen van het Rode Kruis. De politie
is er uiteraard ook bij met een politiewagen en motor. Defensie heeft een klimtoren en geeft ook allerlei demonstraties. De gemeentelijke BOA's staan er met de veiligheidstent en -aanhanger. Burgernet is aanwezig met een stand, waar mensen zich kunnen aanmelden voor burgernetmail. De Man Beveiliging laat zien hoe u uw woning inbraakproof kunt maken. Hier kunt u hang- en sluitwerk aanschaffen. Waterschap Hollandse Delta laat een pickup bus met zandstraler zien. Het Preventieteam van de gemeente Nissewaard is met een stand aanwezig voor informatie en hulp bij het voorkomen van geldproblemen.

Meer weten over werken bij de hulpdiensten? Dan kunt u terecht bij de stand van Zadkine Veiligheidsacademie. Zadkine biedt vooropleidingen voor de hulpdiensten. Ook is bij de stand informatie te krijgen over banen bij de hulpdiensten en Defensie.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant