Bij de start van de competitie wist GHVV'13 zaterdag in Oostvoorne niet tot scoren te komen bij OVV.
Bij de start van de competitie wist GHVV'13 zaterdag in Oostvoorne niet tot scoren te komen bij OVV. Archieffoto Wil van Balen

GHVV'13 weet niet te scoren in openingsduel bij OVV

Sport 237 keer gelezen

Oostvoorne – Goed spelen en na afloop toch met lege handen staan. Dat was het gevoel dat zaterdag leefde bij John Stougje, na de nederlaag die GHVV'13 leed in de ouverture van de competitie bij OVV, het werd aan de Zwartelaan 2-0 ( 1-0), voor de thuisploeg.

'We speelden echt heel erg goed en we creëerden heel veel kansen. Die kansen moet je omzetten in doelpunten, die heb je namelijk nodig om te winnen en dat is eigenlijk hetgeen er ontbrak in het duel met OVV', verklaarde de coach na afloop van de nederlaag.

Omschakelingen
De treffers vielen op een verkeerd moment. 'Als je kijkt naar hoe de treffers zijn gevallen dan is dat balen. Wij zijn in de aanval en bij een omschakeling staan we direct tegen een 1-0 achterstand aan te kijken. Dan hebben wij de overhand. De tweede helft dan ben je ook goed. Vervolgens krijg je een vreemde vrije trap en die dwarrelt heel ongelukkig in de goal. We hadden te weinig stootkracht voorin. Dat vind ik zonde', zei de oefenmeester na het duel.

Komend duel
Komende zaterdag treft GHVV'13 opnieuw een tegenstander uit de regio. Dan komt SC Botlek op bezoek in Heenvliet. Daarin moet de ploeg proberen de eerste zege van de competitie te behalen, maar dat doel is er ook voor de Spijkenissers.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant