SC Botlek leek het duel met Vierpolders te winnen, maar zag de Briellenaren alsnog langszij komen.
SC Botlek leek het duel met Vierpolders te winnen, maar zag de Briellenaren alsnog langszij komen. Foto: Peter de Jong

SC Botlek pakt een punt in regiotreffen met Vierpolders

Sport 224 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek is de competitie in de derde klasse gestart met een gelijkspel tegen Vierpolders. De formatie van Ad Reijtenbagh wist op sportpark De Brug met 2-2 (0-0) te punten te delen.

Voor de thee waren er wel kansen aan twee kanten, maar wilde hij er niet in. Vervolgens na een uur spelen was het Jubertina Mariana met de openingstreffer en een goed kwartier voor het einde werd het 2-0 via Diëgo Staats. In de laatste tien minuten ging het echter nog mis en in de voorlaatste minuut stond er uiteindelijk 2-2 op het scorebord, waardoor de ploegen de punten moesten delen.

Pijp was leeg
'We staan tien minuten voor tijd nog met 2-0 voor en dan mag het eigenlijk niet meer mis gaan. Dat gebeurde toch. Je merkte bij een aantal spelers dat de pijp gewoon helemaal leeg was. We hebben een jonge groep. We hadden vandaag niet een bank die dit duel nodig had. Dan willen we vervolgens teveel voetballen en dat is in dat geval een verkeerde keuze geweest. Aan het einde hadden we gewoon een mindere fase. Normaal gesproken is er geen vuiltje aan de lucht als je zo kort voor tijd met 2-0 voor staat. Uiteindelijk is een gelijkspel terecht', vond Ad Reijtenbagh. Zaterdag in Heenvliet staat de ontmoeting bij GHVV'13 op het programma.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant