Afbeelding
Foto: HVS

Off-day voor hockeysters Spijkenisse in duel bij Rapide

Sport 205 keer gelezen

Hulst – Een plezierige terugreis zal het zondag niet geweest zijn voor de dames van HV Spijkenisse. Na een prima start in de eerste twee duels ging het team van Harry van de Brink zondag onderuit tegen Rapide met 3-1 (2-0).

In Zeeland kwam de enige treffer van de middag van de stick van Julie Terlaak. Dat was de aansluitingstreffer voor HV Spijkenisse, maar kort hierna was men niet oplettend en werd het gat tussen beiden ploegen opnieuw twee punten, die niet meer werden weggewerkt

Slechtste duel
Na afloop was coach Harry van den Brink niet te spreken over de prestatie van zijn team. 'Dit is echt de slechtste wedstrijd van allemaal, die ik heb gezien sinds ik hier coach ben. Een collectief falen was het. We waren vanaf het begin niet scherp en de wil ontbrak gewoon. Het was ook niet zo dat de tegenstander nou zo goed was en dat maakt het dus extra zuur', gaf Harry van den Brink na afloop aan. Derby is zondag de tegenstander waar de punten van moeten worden gepakt, wil men mee blijven doen om de prijzen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant