Er viel van alles te beleven voor jong en oud. Foto: Foto-OK.nl
Er viel van alles te beleven voor jong en oud. Foto: Foto-OK.nl Foto-Ok.nl / Rene Bakker

Zonovergoten 'Waterland Swingt' op winkelplein

Actueel 291 keer gelezen

Spijkenisse – In Winkelcentrum Waterland was het gisteren goed vertoeven. Bewonersgroep Waterland organiseerde er 's middags het gezellige feest 'Waterland Swingt' ter gelegenheid van haar 30-jarige bestaan.

Alle bewoners uit de wijk Waterland waren uitgenodigd om het feest mee te komen vieren en daar werd mede dankzij het schitterende weer goed gehoor aan gegeven. Op het plein was er een 'open podium' waar door verschillende regionale en plaatselijke (muziek) groepen en bands werd opgetreden. Daarnaast was er een kleinschalige rommel- en kleedjesmarkt door en voor bewoners en was er een modeshow die werd verzorgd door La Si Store. Voor kinderen waren er suikerspinnen, popcorn en poffertjes van Verhage en zij konden zich laten schminken. Ook konden blaasinstrumenten en trommelen worden uitgeprobeerd in de tent van muziekvereniging TOGIDO (Hekelingen).

Bewonersgroep Waterland is een actieve groep buurtbewoners die het hele jaar door tal van activiteiten organiseert om de wijk en leefomgeving te verbeteren en de saamhorigheid te vergroten. Zo zijn er o.a. de jaarlijkse vuurwerk opruimactie, bloembollen planten, kindermoestuin, Repair Café koffieochtenden en Halloween-, Sinterklaas-, Kerstactiviteiten.  Meer informatie vindt u op www.bewonersgroepwaterland.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant