Abbenbroek was zaterdag met 2-0 te sterk voor NBSVV uit Nieuw Beijerland.
Abbenbroek was zaterdag met 2-0 te sterk voor NBSVV uit Nieuw Beijerland. Archieffoto: Peter de Jong

Abbenbroek pakt na rust de punten tegen NBSVV

Sport 290 keer gelezen

Abbenbroek – De start van de competitie in de vierde klasse H is prima uitgepakt voor Abbenbroek. De ploeg van trainer Jaco Verhoev won het treffen met NBSVV met 2-20 (0-0).

Voor rust kreeg de ploeg wel kansen, maar werd de sluitpost van de formatie uit Nieuw Beijerland niet gepasseerd. Het duurde tot in het laatste kwartier voordat de mannen uit Abbenbroek het net kon laten bollen. Eerst was het Roy Verwijs met een treffer voor Abbenbroek. Kort voor tijd werd de tweede treffer gescoord door Jeremy Verhoev.

Kansen
'Voor rust hadden we zeker vijf tot zes kansen, maar er werd gewoon niet gescoord. We hadden gewoon veel eerder afstand moeten nemen. Dan kom je een kwartier voor tijd pas voor en scoor je de laatste net voor tijd. We hebben drie punten dat is dan ook het belangrijkste van vandaag. Het stond verdedigend goed, maar scoor je eerder dan had je zomaar kunnen uitlopen naar vijf treffers', vond de oefenmeester van Abbenbroek, Jaco Verhoev. Nu de ploeg weer bij de ploegen van Voorne Putten is ingedeeld volgt komende zaterdag al de eerste derby. Dan moet de ploeg aantreden bij buurdorp Simonshaven.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant