Leuke optredens en heerlijke hapjes tijdens de multiculturele dag van FFS.
Leuke optredens en heerlijke hapjes tijdens de multiculturele dag van FFS. Foto: FFS

Geslaagde multiculturele dag FFS

Actueel 319 keer gelezen

Spijkenisse – Federatie Spijkenisse Samen (FFS) nam afgelopen zaterdag door middel van de organisatie van hun multiculturele dag voor de negende keer deel aan Open Monumentendag, die dit keer het thema Plekken van Plezier had. Dit jaar werd de multiculturele dag in wijkcentrum De Akkers gehouden. 

Het programma van de multiculturele dag was zeer gevarieerd met onder andere succesvolle optredens. Ook kon er uitgebreid worden geproefd van de heerlijke hapjes die door de 11 deelnemende leden van FFS waren klaargemaakt.

Om jongeren te trekken was ook rapper Mustafa uit Spijkenisse te gast en waren er optredens van de Afro Surinaamse kinderdansgroep uit De Akkers. Verder waren er dansuitvoeringen van carnavalsgroep Peoples Choice, Somalische stichting Halgan en Kapitbahayan (Filipijns). Als speciale gastvrouw was Little Donna aanwezig. Tevens was er vermaak en waren er optredens van: dansgroep Exotica Alegria met diverse dansuitvoeringen zoals Hawaii dansen, limbodans en buikdansen met een python, waarna het publiek met de python op de foto kon. Clown Bobo vermaakte jong en oud en natuurlijk ook dj Cor die voor het geluid en de muziek zorgde.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant