SCO'63 behaalde een zege op Melissant en werd poulewinnaar in het bekertoernooi. Fotografie: Peter de Jong
SCO'63 behaalde een zege op Melissant en werd poulewinnaar in het bekertoernooi. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

SCO'63 door in de beker na winst op Melissant

Actueel 292 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 heeft op overtuigende wijze de volgende ronde van het toernooi om de districtsbeker bereikt. In het derde pouleduel liet de formatie van Özkan Dabak wederom geen punten liggen tegen Melissant. Na de zeges op SC Botlek en Herkingen, werd het zaterdag op sportpark de Brug 2-0 (1-0).

Het was Wesley Sturrus die de grote man was voor SCO'63. Zowel voor rust als na de thee wist de speler het doel van de ploeg uit Goeree Overflakkee te vinden.

Ruimte
'Ik vond SCO'63 een hele sportieve ploeg, ik wil hun echt complimenten geven over hun spel', gaf trainer Petry Hoofdman van de gasten aan. 'Het was vandaag inderdaad wel één richtingsverkeer. Zij groeven zich in op eigen helft en wij moesten echt wachten op onze kansen. Die kregen we door hun spel dan ook. Dat gebeurde ook vooral na rust. Als je dan alle ruimte krijgt om te spelen, dan hebben we het goed gedaan. Dat hebben we in deze voorbereiding toch wel gedaan. Iedereen is zijn afspraken goed nagekomen. We zijn klaar voor de competitie', was de uitleg van trainer Özkan Dabak aan Spijkenissers zijde. Zaterdag start de competitie met het treffen tegen WCR, dat het zaterdag en zondagteam liet samensmelten.

Fotografie: Peter de Jong

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant