Abbenbroek kon het zaterdag niet bolwerken tegen GHVV'13 en verloor met 1-7. Fotografie: Peter de Jong
Abbenbroek kon het zaterdag niet bolwerken tegen GHVV'13 en verloor met 1-7. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

GHVV'13 laat Abbenbroek alle hoeken van het veld zien

Actueel 577 keer gelezen

Abbenbroek – GHVV'13 heeft de volgende ronde behaald van het toernooi om de districtsbeker. De formatie van John Stougje was zaterdag op het gerenoveerde Abbenello te sterk voor Abbenbroek. Het werd maar liefst 1-7 (1-2)voor de formatie uit Heenvliet/Geervliet.

Het was Jordy Breestraat met de openingstreffer, maar Casey van Os deed namens Abbenbroek iets terug. Nog voor de thee was het Brian van Dam met de 1-2. Na de thee maakte Van Dam eerst de 1-3 vanaf elf meter en korte tijd later ook de 1-4. De 1-5 kwam van Morris Gelderland, jeugdspeler Marco de Wild maakte er 1-6 van. De laatste treffer kwam op naam van Ruben Speelpenning.

Makkelijke middag
'Het ging vandaag wel heel erg gemakkelijk. We komen voor, maar toch maken ze snel 1-1. We waren niet eens volledig, maar na de thee ging het gemakkelijk en we zijn een ronde verder', vond trainer John Stougje van GHVV'13. 'Na rust ging het mis en komen we in zeven minuten op 1-4. Dan zie je dat het instort bij ons. We hebben een goede voorbereiding gehad, dit is onze enige nederlaag', gaf Jaco Verhoev namens Abbenbroek aan. GHVV'13 start in de derde klasse zaterdag bij OVV, Abbenbroek speelt een trede lager tegen NBSVV, dat grote uitslagen in het bekertoernooi om de oren kreeg.

Fotografie: Peter de Jong

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant