Nico Dijkshoorn opende 'That's Life'.
Nico Dijkshoorn opende 'That's Life'. Foto-Ok.nl / Rene Bakker

Nico Dijkshoorn opent RAR expositie 'That’s Life'

Actueel 262 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag werd in Galerie RAR (Regio Art Rijnmond) de Salon-expositie 'That's Life' geopend. De titel voor de expositie is gekozen naar aanleiding van het werk van Nico Dijkshoorn, die de tentoonstelling vanmiddag met een Performance opende.

Het optreden van Dijkshoorn was tevens de afsluiting van het 'Stemmen in Nissewaard' festival, waarbij gekoppeld aan Open Monumentendag, op zes monumentale locaties in Nissewaard de menselijke stem centraal stond.

Columnist, dichter, schrijver en muzikant Dijkshoorn wist de vele belangstellenden die aanwezig waren op zijn eigen onnavolgbare wijze te boeien en mee te nemen in zijn verhalen en gedichten. Zo'n 60 belangstellenden waren bij de opening van de expositie aanwezig. 'That's Life' toont werk van exposanten Harald Yassoy,  Friedie Kloen, Marjon Hoogendijk, Inger Steyn, Jan Bakker, Petra Giorgi, Bram van Baalen en John de Vos.

Galerie RAR is te vinden aan het Noordeinde 7 in Spijkenisse en is geopend op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. De expositie is te zien tot 12 oktober.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant