Lekker rommelen in de Drenkwaard.
Lekker rommelen in de Drenkwaard. Foto: Teun Kweekel

Avond rommelmarkt Drenkwaard Zuidland

Actueel 1.031 keer gelezen

Zuidland - Na de eerste succesvolle rommelmarkt in de avond in februari, heeft Stichting Drenkwaard besloten weer een avond rommelmarkt te organiseren.

De eerstvolgende keer dat u weer gezellig overdekt kunt rommelen is op vrijdagavond 27 september van 18.00 tot 21.00 uur. De toegang is ook nu weer gratis. De rommelmarkt in MFC Drenkwaard is een overdekte markt met zo'n 120 tafels. De accommodatie aan de Molendijk 21d beschikt over een gezellige kantine waar u ook een kleinigheid kunt eten en na afloop kan worden bijgepraat met een hapje en een drankje. Voor de rommelmarkt kan een tafel worden gehuurd (minimale afmetingen 80 x 120) voor 7,50 euro. Aanvragen alleen via e-mail naar info@drenkwaard.nl. Informatie op www.drenkwaard.nl of per telf: 06-20087212. De Drenkwaard heeft altijd een aantal tafels beschikbaar voor goede doelen. Zo worden deze keer een kindertehuis en actie schoenendoos ondersteund.
Exploitatie en beheer van MFC de Drenkwaard is sinds 1 januari 2014 in handen van Stichting Drenkwaard, die naast een betaalde kracht verder geheel op vrijwilligers draait.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant