Een Pluim van de Arbeid voor Jan Brons.
Een Pluim van de Arbeid voor Jan Brons. Foto: PR

PvdA reikt Pluim van de Arbeid uit aan Jan Brons

Actueel 211 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen week reikte PvdA Nissewaard een Pluim van de Arbeid uit aan Jan Brons voor zijn foto-expositie 'Vrijwilligers in Beeld'.

Jan heeft de afgelopen periode verschillende vrijwilligers in Nissewaard gefotografeerd en al deze foto's zijn sinds 5 september te bewonderen bij zijn expositie. Samen met de verhalen achter de vrijwilligers geeft de expositie een mooi beeld van het belang van vrijwilligers in de gemeente. De expositie is te zien in Lenteakker 128 in Spijkenisse.

De PvdA Nissewaard reikt regelmatig een Pluim van de Arbeid uit, in de vorm van een financiële of materiële ondersteuning, aan vrijwilligersorganisaties en -initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de PvdA Nissewaard stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar en ook de wethouder en leden van de partij leggen geld in. Kent u een organisatie die volgens u ook een Pluim van de Arbeid verdient? Stuur een mailtje naar pvda@nissewaard.nl of spreek een van de PvdA raadsleden aan.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant