Klanten genoten van de heerlijke jubileumbrunch.
Klanten genoten van de heerlijke jubileumbrunch. Foto-Ok.nl / Rene Bakker

Meesterbakker Voskamp organiseert jubileumbrunch

Actueel 932 keer gelezen

Spijkenisse - Vaste klanten van Meesterbakker Voskamp zal het niet ontgaan zijn: dit jaar viert deze bakkerij uit Spijkenisse haar 50-jarig jubileum. Als onderdeel van haar jubileumactiviteiten organiseert de bakker drie jubileumbrunches voor genodigden. De eerste feestelijke brunch vond vanmorgen plaats voor de winkel in de Nieuwstraat in Spijkenisse.

Broodtapa's, broodsushi met zalm, broodwraps met kip, een soepje in een uitgehold broodje zijn een greep uit de feestelijke hapjes die vanmorgen werden geserveerd. Dit natuurlijk met de producten van Meesterbakker Voskamp in de hoofdrol. Het dessert bestond uit een proeverij van banketproducten uit het assortiment van Voskamp. De klanten lieten zich de jubileumbrunch goed smaken.

Op zaterdag 14 september vindt de tweede brunch plaats voor de winkel Veerplein in Vlaardingen. De derde brunch staat gepland voor zaterdag 21 september voor de winkel in de Vischstraat in Brielle. Elke brunch biedt plaats aan 50 vaste klanten van Meesterbakker Voskamp. 'Een lastige keuze', Sanne Troost, marketeer binnen Meesterbakker Voskamp. 'Natuurlijk zouden wij het liefst onze volledige klantenkring uitnodigen, maar dat is niet te realiseren. Vandaar dat een selectie is gemaakt. Maar wij zijn al onze klanten éven dankbaar. Daarom hebben we komende weken scherpe jubileumaanbiedingen in onze winkels. Daar profiteren ál onze klanten van.'

Al 50 jaar biedt Meesterbakker Voskamp haar klanten brood en banket van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dagvers en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wat begon met één winkeltje aan de bakkerij in de Voorstraat in Spijkenisse is in 50 jaar uitgegroeid tot een flinke bakkerij aan de Ohmweg in Spijkenisse en 17 winkels in de regio Voorne-Putten, Albrandswaard, Hoogvliet, Rozenburg en Vlaardingen. Eerder dit jaar kwamen al meerdere jubileumactiviteiten voorbij en is een mooi jubileummagazine uitgebracht dat gratis te verkrijgen is in de winkels van Meesterbakker Voskamp.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant