Afbeelding

Themadag Zonnepanelen bij de WoonWijzerWinkel

Actueel 241 keer gelezen

Na een zomerstop van twee maanden, organiseren ze op zaterdag 14 september weer hun eerste themadag na de zomer! Het thema is nog wel zonnig, ze gaan het hebben over zonnepanelen. Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen en wilt u meer informatie, meld u dan gratis aan voor deze themadag!

Op zaterdag 14 september, vanaf 9:00 uur verwelkomen zij u in hun showroom in Rotterdam. Met een kopje koffie kunt u vervolgens plaatsnemen bij een presentatie over zonnepanelen. Rond 13:00 uur is de themadag afgelopen.

Inkoopactie zonnepanelen
U kunt zich tijdens de themadag meteen inschrijven voor de nieuwe inkoopactie zonnepanelen. Zij bieden u in de inkoopactie twee panelen aan van hoge kwaliteit, met een lange garantie. De panelen hebben een lage degradatie, waardoor u langer geniet van een hoog rendement. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt tijdens de themadag, krijgt u een extra korting van €5,- per paneel.

Over WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over het verduurzamen van uw woning. Welke themadagen kunt u nog meer verwachten?

Zaterdag 12 oktober Gasloos wonen 9:00 – 13:00 uur

Zaterdag 26 oktober Warmtenetten 9:00 – 13:00 uur

Zaterdag 9 november Isoleren & ventileren 9:00 – 13:00 uur

Zaterdag 14 december Innovatiemarkt 9:00 – 13:00 uur

Zien wij u op de themadag? Inschrijven kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant