SC Botlek moest zaterdag haar meerdere erkennen in buurman SCO'63. Fotografie: Peter de Jong
SC Botlek moest zaterdag haar meerdere erkennen in buurman SCO'63. Fotografie: Peter de Jong Foto: PETER DE JONG

SCO'63 de sterkste in duel met buurman SC Botlek

Actueel 448 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek is er niet in geslaagd om de eerste wedstrijd van het toernooi om de districtsbeker winnend af te sluiten. De ploeg van de nieuwe trainer Ad Reijtenbagh verloor op het eigen terrein van buurman SCO'63 dat in de vierde klasse actief is.

Vorig jaar speelden beide ploegen ook tegen elkaar toen om promotie voor SCO en degradatie van SC Botlek. Toen wisten de ploeg van sportpark De Brug nog te winnen. Nu werd het 0-3 (0-1).

Doelmannen super
'De doelmannen waren goed, vooral in de eerste helft waren er heel veel kansen. We kwamen echter niet goed tot scoren. We zaten erg goed in het duel, maar hadden weinig wissels. We hadden personele problemen. Twee man hadden al een wedstrijd in de benen', gaf winnend coach Özkan Dabak van SCO'63 aan. 'De doelmannen vond ik echt de uitblinkers, met die van SCO als beste. Voor rust had het ook 3-1 voor ons kunnen zijn, maar je moet ze erin schoppen. Het was een heel nuttig duel en SCO'63 heeft verdiend gewonnen', was de visie van Ad Reijtenbagh namens SC Botlek. Voor SC Botlek wacht zaterdag Melissant en volgt een week later het duel met Herkingen '55. SCO'63 ontvangt komende zaterdag aan de Plaatweg Herkingen '55 en een week later komt Melissant op bezoek. Het duel van afgelopen zaterdag tussen Herkingen en Melissant eindigde in een 1-0 zege voor Herkingen.

Fotografie: Peter de Jong

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant