Afbeelding
Foto: Wijkagent Peter (via Instagram)

Vijf aanhoudingen tijdens drugsactie

Politie 526 keer gelezen

Spijkenisse - Vrijdagavond hield de politie een drugs/ondermijningsactie in Spijkenisse, naar aanleiding van klachten van omwonenden. Deze actie leverde vijf aanhoudingen op en de vondst van een vuurwapen, geld en verdovende middelen.

Rond 20.00 uur werd een 46-jarige man aangehouden. Na controle bleek hij verdovende middelen bij zich te hebben. Daarnaast bestuurde hij een auto terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard en bleek dat hij nog een boete van 700 euro had openstaan. 

Op de Heemraadlaan werd een 23-jarige verdachte aangehouden met een zak met XTC pillen en een zakje met een witte substantie, vermoedelije harddrugs. Deze had hij kort daarvoor waarschijnlijk gekocht in een woning in de Voorden.

Om 22.53 uur werd door het Team Parate Eenheid een instap in een woning in de Voorden gedaan. Drie verdachten renden naar buiten maar konden direct op de galerij worden aangehouden op verdenking van een overtreding van de Opiumwet. Met de ter plaatse gekomen Officier van Justitie werd een zoeking in de woning verricht. Hierbij werden een geladen vuurwapen, verdovende middelen en een flink geldbedrag aangetroffen.

Vier van de vijf aangehouden personen, zijn voor nader onderzoek ingesloten en worden verhoord door de recherche. De technische recherche doet verder onderzoek naar het vuurwapen en de aangetroffen drugs. De rapportage wordt verstrekt aan de burgemeester en de verhuurder van de woning.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant