Afbeelding
Foto: pixabay.com

Cars for Diabetes

Actueel 766 keer gelezen

Spijkenisse - Op 21 juli zijn autoliefhebbers welkom op de Wattweg, tijdens Cars for Diabetes.

De dag wordt georganiseerd door Kimm Masselink, die met het evenement geld wil inzamelen voor het Diabetes Fonds. 'Mijn zesjarige zoontje Devon heeft vanaf zijn derde jaar Diabetes type 1, net als 1,2 miljoen andere mensen. Helaas komt hij daar nooit meer van af', zo geeft Kimm aan. 

Devon vergeet dat hij ziek is als hij auto's ziet.  Dure auto's, getunede auto's, grote auto's, oude auto's, race auto's het maakt allemaal niet uit.

Op een gegeven moment ontstond bij Kimm het idee om een auto evenement te organiseren om zo aandacht te vragen voor diabetes en geld in te zamelen voor het Diabetes Fonds, dat zich inzet voor onderzoeken om diabetes te genezen. Daarnaast wordt er ook onderzoek verricht naar kunstalvleesklieren. Die onderzoeken kunnen alleen uitgevoerd worden door middel van donaties. Er worden tijdens het evenement lootjes verkocht, waarvan de opbrengst bestemd is voor het Diabetes Fonds.

Bezoek dus ook zondag het gratis toegankelijke Cars for Dabetes. U bent welkom van 12.00 tot 17.00 uur op de Wattweg, waar 200 auto's te bekijken zijn.  

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant