Arno Oomen liep een dag met Reinis mee.
Arno Oomen liep een dag met Reinis mee. Foto: PR

ONS raadslid Arno Oomen liep een dag met Reinis mee

Actueel 476 keer gelezen

Spijkenisse - Woensdag was het handen uit de mouwen voor ONS raadslid Arno Oomen, want die dag ging hij met verschillende disciplines van de Reinis mee om eens zelf te ervaren wat het vak van vuilnisman in Nissewaard inhoudt.

Met Ed ging hij mee met de veegwagen. De straten en stoepen moeten van Ed schoon zijn, dus werd er desnoods een beetje extra aandacht aan plekjes gegeven, en kreeg hij van de inwoners een duim. Daarna samen met Raymond naar de storingen van de ondergrondse containers en het ophalen van de bijplaatsingen naast de containers. 'Onbegrijpelijk', stelt Arno Oomen, 'dat er soms hele huisraden bij een ondergrondse container staan, terwijl het gratis weggebracht kan worden.' Ook voor Reinis is dat een doorn in het oog, want alle medewerkers hebben Schoon Nissewaard hoog in het vaandel staan.

Na de lunch ging hij mee met de kraan- en trechterwagen, die de ondergrondse containers leegt. 'Je merkt dat alle medewerkers van Reinis enorm gepassioneerd zijn om samen met de inwoners Nissewaard schoon te houden. U helpt daar toch ook aan mee?'

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant