Na tweeënhalve week verbouwen, ging de Jumbo in Groenewoud weer open. Foto: Foto-OK.nl
Na tweeënhalve week verbouwen, ging de Jumbo in Groenewoud weer open. Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-Ok.nl

Jumbo Groenewoud zit in een nieuw jasje

Actueel 1.743 keer gelezen

Spijkenisse - De Jumbo op winkelcentrum Groenewoud heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. Vanmorgen om 9.00 uur ging de winkel na een verbouwing van tweeënhalve week weer open.

Klanten hebben vanaf nu nog meer keuze in het al gevarieerde assortiment. Zo worden er ter plekke pizza's vers voor u bereid, die u thuis enkel hoeft af te bakken. Ook is er verse sushi verkrijgbaar.

Zelfscanners
De indeling van de winkel is ruimer opgezet en daardoor overzichtelijker. U als klant kunt hierdoor nog gemakkelijker uw weg vinden in het 1200 vierkante meter grote winkelpand. Blikvanger is het versplein. Hier heeft u volop keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenen, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De winkel beschikt ook over zelfscanners waarmee u uw boodschappen zelf kunt scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunt u in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Jumbo Pick Up Point
Online bestellingen ophalen wanneer het u uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het Pick Up Point kan enkel met pin betaald worden.

Voor de eerste 150 klanten was er een boeket bloemen. Daarnaast is er gratis appeltaart voor de klanten die € 25,00 of meer besteden.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant