Afbeelding
Foto: Anita Tempelman

Diamanten Hekelingse paar heeft elkaar ‘nooit meer losgelaten’

Actueel 1.021 keer gelezen

Hekelingen – Burgemeester Van Oosten feliciteerde vanmiddag diamanten bruidspaar Van der Jagt-van der Stelt. Bruid en bruidegom, de 82-jarige Willy en 84-jarige Huug (Hugo), wonen al zowat hun hele leven in Hekelingen.

Huug groeide op in de Wolvenpolder en woonde later aan de Dorpsstraat. Ook het ouderlijk huis van Willy stond (en staat nog steeds) aan de Dorpsstraat, naast het plaatselijke restaurant. De twee kennen elkaar al hun hele leven, maar de vonk sloeg pas echt over toen ze elkaar, destijds 17 en 19 lentes jong, zomaar een keer tegenkwamen op het dorp. 'Ik vroeg of ze meeging en we hebben elkaar nooit meer losgelaten', vertelt Huug met een grote glimlach op zijn gezicht.

Het paar kreeg twee zonen en heeft een kleinzoon en een kleindochter. Om het diamanten huwelijksfeest te vieren staat een etentje op het programma. Later wordt ook nog gefeest in het Dorpshuis.

Hoe het dit Hekelingse paar in 60 jaar huwelijk verging en wat hen bezighield en houdt, leest u volgende week in de papieren editie van Groot Nissewaard.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant