Daksafe BV doneert aan Voedselbank Spijkenisse | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl

Daksafe BV doneert aan Voedselbank Spijkenisse

  •   161 keer gelezen   Actueel

Spijkenisse - Donderdagmiddag was er een feestelijk moment bij de Voedselbank Spijkenisse. Daar werd coördinator Anco Bonninga verrast door Daksafe-directeur Bjorn Torres en diens vrouw Irma met een bestelbus vól materialen, die op Anco's VB-wensenlijstje stonden.

Bonninga mocht de volgende spullen in ontvangst nemen voor de voedselbank: twee handbediende palletwagens, een steekwagen, wikkelfolie om pallets te wikkelen, wikkelband en apparaat om pallets te omsnoeren, diverse handschoenen van goede kwaliteit en pasvorm en een groot aantal stevige afbreekmessen. 

Daksafe kwam door het project Omarm 2018 in contact met de Voedselbank. Directeur Bjorn Torres benaderde Els Barendregt van Move On communicatie om iets actiefs voor de kinderen van de voedselbank te gaan doen. Daar hoorde hij ook over het wensenlijstje van de voedselbank. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een fantastisch mooie verrassing in de vorm van een bestelbus vol materialen.

Tweede verrassing
Na overhandiging van alle materialen kregen Irma en Bjorn Torres een rondleiding door het hele gebouw en een uitleg van het proces dat de voedselbank wekelijks doormaakt. Beiden waren behoorlijk onder de indruk van alles wat er achter de schermen gebeurt! Zij konden direct met eigen ogen zien hoe en waar al hun materialen worden gebruikt om wekelijks alle voedselpakketten klaar te kunnen zetten voor Nissewaard en de buitengebieden Brielle en Rozenburg.

Eenmaal aangekomen bij de nieuwe kartonpers vertelde coördinator Bonninga het verhaal achter dit noodzakelijke apparaat. De oude kartonpers had het inmiddels begeven en zonder kan de voedselbank niet. Daarom moest er een nieuwe worden aangeschaft, waarvoor de gelden eigenlijk ontbreken. Groot was dan ook de aanvullende verrassing toen Daksafe-directeur Torres aangaf óók nog de helft van deze nieuwe kartonpers te willen schenken.

In oktober staat nog een Daksafe Sport & Speldag voor de kinderen van de voedselbank gepland, wat nog een gevolg is van het project Omarm 2018. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het draaiboek. Binnenkort meer hierover via de website en facebookpagina van de Voedselbank Spijkenisse. Alle kinderen en ouders krijgen binnenkort een uitnodiging met meer informatie.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>