Er waren allerlei hindernissen en spelletjes. Foto: Foto-OK.nl
Er waren allerlei hindernissen en spelletjes. Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-Ok.nl

Obstacle Run op Het Anker voor de Roparun

Actueel 388 keer gelezen

Spijkenisse - Het Roparun jaar 2019 is nog maar net voorbij, maar Roparunteam de Estronrunners heeft alweer de eerste actie voor het jaar 2020 georganiseerd.

Het ondersteunen van mensen met kanker is heel belangrijk en op deze manier kunnen ze hun betrokkenheid tonen. Samen met cbs Het Anker in Spijkenisse hebben zij op vrijdag 5 juli, tijdens de speldag op school, een 'obstacle Run' georganiseerd om ook in 2020 weer veel geld voor Stichting Roparun te kunnen doneren. Dit roparun team is het gehele jaar bezig met het organiseren van vele acties om geld in te zamelen.

Opbrengst nog niet bekend
De ongeveer 230 kinderen van het Anker liepen in groepjes over het parcours waar zij over strobalen moesten klimmen, door autobanden moesten springen en onder een net door moesten kruipen en zoveel mogelijk rondjes aflegden om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Het grootste deel van de opbrengst gaat naar Stichting Roparun; een klein gedeelte wordt gebruikt voor het 30 jarig bestaan van de school. Jumbo Maaswijk heeft het fruit gesponsord en Hooi en Stro 't Mannetje uit Rockanje de stro balen. Het is een heel mooi gebaar dat er ondernemers zijn die dergelijke acties ondersteunen waardoor de opbrengst alleen maar hoger zal uitvallen. De kinderen hebben zich enorm ingezet en de samenwerking tussen de school en de Estronrunners ging geweldig. Nu wacht iedereen in spanning af wat uiteindelijk de opbrengst zal worden. Aan de inzet van de kinderen heeft het niet gelegen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant