En wie is nu de grote liefde van Billy? Een van deze dames? Foto: Foto-OK.nl
En wie is nu de grote liefde van Billy? Een van deze dames? Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-Ok.nl

Volg Billy in zijn zoektocht in Anything Goes

Actueel 217 keer gelezen

Een cruiseschip met daarop een als dominee verklede gangster, een nachtclubdanseres, drankverslaafden en nog vele andere passagiers. Tussen alle showtunes en mooie jazzballads door, probeert Billy zijn grote liefde te veroveren. Dit gaat echter niet geheel als gepland en voor hij het weet wordt Billy door al het personeel gezocht, omdat ze denken dat hij volksvijand nummer 1 is...

Bovenstaande is in het kort het verhaal van Anything Goes, een musical met muziek van Cole Porter. Anything Goes is de nieuwste productie van MusicAll Spijkenisse, die op 21 en 22 juni te zien is in Theater de Stoep.
Stap aan boord met drie hoofdrolspelers, Billy (Maarten), Reno (Destiny) en Hope (Annelies). Voor alle drie de spelers is het de eerste keer dat ze in de musical een hoofdrol hebben. Billy is een ambitieuze zakenman, die het nog niet gemaakt heeft. Hij werkt voor een vrij rijke baas en geniet van zijn leven als vrijgezel. 'Hij is dan ook erg verrast als hij een bijzondere vrouw tegenkomt', verklapt Maarten. Door deze ontmoeting ontvouwt zich een ludiek verhaal.

Nachtclubzangeres Reno komt op het cruiseschip om haar boodschap te verkondigen. 'Alles kan, vrijheid, blijheid', geeft Destiny aan. 'Reno is een zelfstandige vrouw, maar Billy zit wel in haar hart.' Reno maakt op het schip van alles mee en niet iedereen vindt haar tof. 'Er zijn in deze rol wel bepaalde raakvlakken met mezelf, maar regisseur Anouk probeert ons altijd wel uit te dagen in de rol die we spelen.'

Hope is verloofd, maar wil eigenlijk helemaal niet met die persoon trouwen. Annelies: 'Ze komt echter uit een rijke familie en ook haar verloofde is rijk, dus eigenlijk is alles rond.' Ze doet wat ze moet doen en treedt absoluut niet op de voorgrond. Op het schip komt ze echter haar grote liefde tegen.

Wilt u de zoektocht naar de ware liefde meemaken, bestel dan snel uw kaarten via www.theaterdestoep.nl. Ze kosten € 18,50 per stuk.

Uit de krant

Uit de krant