Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Cursusaanbod nieuwe seizoen Centrum voor de Kunsten gepresenteerd

Actueel 369 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag werd met enkele korte optredens van jonge cursisten het nieuwe cursusaanbod voor het volgend seizoen van het Centrum voor de Kunsten gepresenteerd. Wethouder Léon Soeterboek overhandigde vervolgens de splinternieuwe brochure aan een oudere- en een piepjonge cursist.

Jeanine Yperlaan van CVDKS vertelde dat bij het samenstellen van het cursusaanbod, goed is geluisterd naar wat er leeft in Nissewaard en waar vraag naar is. Ook nu weer valt er voor jong en oud genoeg te leren en beleven. De pakkende slagzin 'Het zit erin, haal het eruit!' introduceert de folder met het globale overzicht van cursussen en workshops in seizoen 2019-2020. Zo kunnen schilderen, beeldhouwen en boetseren, ballet, hiphop, streetdance, toneel, musical, zang, gitaar, piano en nog veel meer worden geleerd. Nieuw in het aanbod is onder andere toneel SHORT, waarbij in zes lessen een bepaald thema wordt uitgewerkt.

Momenteel volgen een kleine 800 cursisten, variërend in leeftijd van kleuters tot 75+, het vrijetijdsaanbod bij het CVDKS en worden zo'n 6100 kinderen in het basis- en middelbaar onderwijs in Nissewaard via Binnenschoolse Cultuureducatie bereikt. Meer informatie over het cursusaanbod is te vinden op www.cvdk.nl. Inschrijven kan via deze site of op de locatie Nieuwstraat 83 in Spijkenisse. Op 9 september start het nieuwe cursusseizoen met een open lesweek (9 t/m 14 september).

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant