Foto: Hennie Kleijwegt .
Foto: Hennie Kleijwegt . Foto: Hennie Kleijwegt

Masterclass Natascha Dejong groot succes!

Actueel 299 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag was de bekende SYTYCD-danseres Natascha Dejong te gast in Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS).

Zij gaf daar de laatste masterclass die het CVDKS dit seizoen organiseerde.

Unieke workshop
Dejong verzorgde deze uitverkochte, unieke workshop, waarin 16 deelnemers flink werden uitgedaagd. Het trainingsniveau lag hoog en het zweet vloeide dan ook rijkelijk. Na twee uur hard werken mocht het resultaat er zijn: in de eindpresentatie van de twee korte, acrobatische danscombinaties werd duidelijk dat ook deze les, in de serie masterclasses van een kunstprofessional, succesvol was. De dansers bewogen allemaal net zo gracieus over de vloer als door de lucht. Een mooie verdienste van deze speciaal ingevlogen juf!

Masterclasses gaan door
Ook volgend seizoen worden bij het CVDKS opnieuw masterclasses onder leiding van bekende artiesten aangeboden. Wil je daar meer over weten, houd cvdks.nl dan in de gaten voor de nieuwste informatie.

Nieuwe seizoen
Op 29 mei vanaf 15.30 uur wordt het nieuwe seizoen van CVDKS aan de Nieuwstraat 83 aangekondigd. Leerlingen van de cursussen musical, toneel, ballet en ateliers bieden de eerste folder aan aan wethouder Soeterboek.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant