Kiwanis organiseert Duckrace voor Rein Lander Hoeve | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Foto: PR

Kiwanis organiseert Duckrace voor Rein Lander Hoeve

  •   541 keer gelezen   Actueel

Spijkenisse - Op 15 juni a.s. organiseert Kiwanis Spijkenisse een Duckrace in het water langs de Oostkade in Spijkenisse. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Rein Lander Hoeve die gebouwd gaat worden in Maaswijk.

Kiwanis organiseert regelmatig activiteiten waarvan de opbrengst gebruikt wordt voor zaken die kinderen een steuntje in de rug geven, zoals de lichtwand in de snoezelruimte van de Zuidwester, een schommel voor Parzival maar ook Stichting Tandem en Villa Joep hebben cheques mogen ontvangen.

Dit keer pakken de 12 leden van de Kiwanis afdeling het groot aan. Ze willen geld ophalen voor de Rein Lander Hoeve, waar CityKids 24 uurs zorg gaat aanbieden aan kinderen van 0 tot 18 jaar met een intensieve verpleegkundige zorgvraag. Ook kan er zorg geboden worden aan kinderen die in een terminale fase zitten.  De aankoop en verbouwing worden gefinancierd uit eigen middelen en een lening bij de bank, maar er zijn allerlei ontwikkelingsgerichte materialen nodig die enorm duur zijn. Die materialen moeten op een andere manier bekostigd worden.

CityKids wil in de Rein Lander Hoeve heel graag een snoezelkamer, een kamer met o.a. een waterbed, ledverlichting en een lavalamp realiseren, omdat een dergelijke kamer geborgenheid en veiligheid biedt aan de kinderen. Ook een snoezelbadkamer staat op het wensenlijstje.

Om geld voor deze ruimtes bijeen te brengen gaan op zaterdag 15 juni om 14.00 uur eendjes te water. Er is een race met kleine eendjes en een race met grote eenden. Burgemeester Van Oosten zal het startschot geven, waarna de brandweer de eendjes naar de finishlijn zal spuiten.

Vanaf nu zijn de eendjes te koop via www.kiwanisduckrace.nl. Een kleine eend kost € 5,00, een grote eend € 100,00. Die grote eend mag u na afloop van de wedstrijd houden. De organisatie stelt het enorm op prijs als u € 0,25 per eend extra overmaakt voor de bankkosten, zodat de opbrengst van de eenden volledig ten goede komt aan het goede doel.

Kijk voor meer informatie op www.kiwanisduckrace.nl en steun het goede doel.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>