Afbeelding
Foto: Ruwaard van Puttengroep

Sint Joris - de pandjesbaas

Actueel 388 keer gelezen

Spijkenisse – Afgelopen zaterdag was het bij Scouting Ruwaard van Putten weer tijd voor Sint Joris. Dit jaar uitgevoerd in een modern jasje.

Sint Joris kwam op het Scoutingterrein aan met een aantal beveiligers. Hiermee werd het gezelschapsspel Carcassonne omgezet naar een levende variant. Sint Joris wilde graag zijn burgers beschermen tegen de draak die weer in de buurt was gezien. Hij vroeg aan de scouts om te helpen met het bouwen van steden en stadsmuren.. Er werd een aantal spelletjes gespeeld waarbij Carcassonne kaartjes verdiend konden worden, die aangelegd  werdenop een centraal speelbord. Het groepje wat de meeste punten had verdiend was de winnaar.

Burgemeester
Tijdens de Sint Jorisviering kwam de burgemeester op kennismakingsbezoek. De groepsleiding, bestaande uit een groep enthousiaste vrijwilligers, is actief  om samen een veilige omgeving te creëren en leuke leerzame activiteiten neer te zetten voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar en dat wilde ze graag aan de burgemeester laten zien.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant