Afbeelding
Foto: www.buurtaed.nl

BuurtAED-actie in Hekelingen een succes

Actueel 408 keer gelezen

De BuurtAED-actie die op 16 maart van start is gegaan in Hekelingen, is nu alweer afgesloten.

Binnen enkele dagen was het benodigde bedrag bij elkaar gebracht! De Protestantse gemeente Hekelingen-Maaswijk is alle donateurs erg dankbaar die hebben bijgedragen aan deze actie. De actie heeft zelfs meer opgebracht als wat nodig was voor de AED en de beveiligde buitenkast. Van deze extra giften zal een kindersleutel worden aangeschaft die bij de AED geplaatst zal worden. Hiermee is het mogelijk om ook baby's en kinderen onder de 8 jaar veilig te reanimeren.

Inmiddels worden de reanimatie-instructies voorbereid welke in april/mei zullen plaats vinden. Diegenen die hebben aangegeven deel te willen nemen aan de instructies zullen op korte termijn een uitnodiging krijgen. Mensen die 25 euro (of meer) hebben gedoneerd en deel willen nemen aan de instructie, maar nog geen mail gestuurd hebben aan de diaconie van de Protestantse Gemeente Hekelingen-Maaswijk, worden vriendelijk verzocht dit zo spoedig mogelijk te doen.

Via deze weg willen de initiatiefnemers graag alle donateurs nogmaals bedanken voor hun gift. 'Met elkaar hebben we het mogelijk gemaakt dat er een AED in Hekelingen komt die 24/7 beschikbaar is.'

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant