Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Crematorium geheel vernieuwd

Actueel 684 keer gelezen

Spijkenisse - De verbouwing heeft acht maanden geduurd, maar crematorium De Ommering kan nu inspelen op alle wensen die nabestaanden hebben.

De helft van het pand is gesloopt en opnieuw gebouwd om een inpandig uitvaartcentrum mogelijk te maken waar overledenen verzorgd en opgebaard kunnen worden. Voor nabestaanden is er ook meer gelegenheid om afscheid te nemen. Daarnaast is de ontvangsthal ruimer geworden, is het interieur vernieuwd en zijn de koffiekamers voor nabestaanden verbeterd. Ook is ingespeeld op de behoefte aan een kleinere (huiskamer)ruimte voor het vieren van een afscheid in kleine kring.

De verschillende ruimten kijken uit op de natuurlijke omgeving. Ook dat buitengebied is opgeknapt, al gaf wethouder Mijnans wel aan dat de oprijlaan en de parkeerplaatsen nog aangepakt zullen worden. 

Na het officiële gedeelte onthulde wethouder Mijnans samen met directeur Uitvaartdiensten Dela Chris Beaulen een buitenkunstwerk, genoemde Het Stenen Mannetje. Dit kunstwerk verbindt het crematorium en het strooiveld.

Morgen kan iedereen tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje nemen tijdens de open dag.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant