Afbeelding
Foto: Best Flex

Bewoners Bernissesteyn kunnen weer buiten zitten

Actueel 378 keer gelezen

Zuidland - De bewoners van Bernissesteyn in Zuidland zitten het liefst in de voortuin. De bus stopt hier voor de deur, de kinderen fietsen van huis naar school en andersom, er is altijd iets te zien. Tijdens NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van het land die afgelopen weekend plaatsvond, hebben medewerkers van Best Flex de voortuin van Bernissesteyn voor de bewoners weer lente-klaar gemaakt.

Het onkruid werd gewied en de tuin is weer gezellig gemaakt met nieuwe plantjes en gezellige bloempotten. Er is zelfs aan een insectenhotel gedacht, voor het ecologisch evenwicht in de tuin en zo onder andere meer vlinders en lieveheersbeestjes naar de tuin te trekken. 'We zijn betrokken bij onze klanten en willen graag actief bijdragen, niet alleen bij het werven en uitzenden van het juiste personeel, maar ook bij het woongeluk van de bewoners', zegt Sonja Brugghe, intercedent bij Best Flex in Heenvliet.

'Daarom hebben wij ons dit jaar met veel plezier aangesloten bij het initiatief van het Oranjefonds. We hebben aan Bernissesteyn gevraagd waar we de bewoners blij mee konden maken, dat bleek het opknappen van de voortuin. Je kunt je voorstellen dat we wel even schrokken van de weersvoorspellingen, maar het is gelukkig bijna de hele dag droog gebleven.We hopen dat de bewoners een fijne lente krijgen in hun mooie voortuin!'

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant