Van surfboy tot sombermans. Foto: Sanne Peper.
Van surfboy tot sombermans. Foto: Sanne Peper. Foto: Sanne Peper

Win kaarten voor Hamlet de familievøørstelling

Actueel 562 keer gelezen

Spijkenisse - Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z'n vrienden is echt niet meer te vertrouwen.

Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat. Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!

Regisseur Pieter Kramer brengt nu Shakespeares stuk-der-stukken voor iedereen vanaf 8 jaar. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Waar je bij moet zijn. Of niet te zijn. Nee, wees er maar bij. Zowel recensenten als bezoekers noemen het een feestelijke voorstelling, zij het met een duistere ondertoon. Vandaar dat de voorstelling niet geschikt is voor kinderen onder de 8 jaar.

Hamlet de familievøørstelling is op vrijdag 8 maart te zien in Theater de Stoep. De redactie mag 5 x 2 kaarten weggeven. Wil je kans maken op deze kaarten stuur dan voor 1 maart een mailtje naar redactie@grootnissewaard.nl Vergeet niet je adres te vermelden.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant