Afbeelding
Foto: Gers/Danny v.d. Sluijs

Nissewaard in de ban van de 30 seconden

Actueel 413 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen woensdag en donderdag werden de eerste twee edities georganiseerd van het Nissewaard 30 seconds kampioenschap!

En wat was het een fantastisch feest! Bijna 50 teams speelden over twee avonden twee kampioenschappen waarin prachtige prijzen gewonnen konden worden. Maar ook voor de teams die niet wonnen was het een geslaagde avond, want wat werd er onwijs veel gelachen, bijna 300 mensen kwamen af op het allereerste toernooi! Er waren goede teams bij, er waren slechte teams bij, maar het plezier straalde bij iedereen van de gezichten af.

Vorig week verlootten wij onder de lezers van Groot Nissewaard een gratis teamticket om mee te mogen spelen aan het 30 seconds kampioen. @patricia velthoven-vendelbosch won deze prijs en ging samen met een groep van vier personen naar dit kampioenschap  Patricia : 'Voor donderdag 7 februari jl hadden wij, vier collega's, een gratis avondje 30 seconds spelen bij @Gers gewonnen bij Groot Nissewaard. Daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen en wat hebben wij een leuke en gezellige avond gehad. Bij binnenkomst kregen we ook nog een drankje aangeboden, onze avond kon niet meer stuk! We hebben eerst drie rondes in de poule gespeeld en daarna mochten we door. Ook die wonnen we, maar helaas verloren we in de kwartfinales. We zijn op een prachtige 6e plaats geëindigd!  Wij raden iedereen aan zich voor de volgende datum (6 maart) in te schrijven want het is echt zo leuk en gezellig met elkaar en wat is er nou leuker dan een spelletje 30 seconds spelen!'

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant