Afbeelding
Foto: Jaïr Maarsen

Kunstroute Nissewaard: Jaïr Maarsen

Actueel 253 keer gelezen

Op 13 en 14 april vindt voor de twaalfde keer de Kunstroute plaats. Op 34 locaties laten kunstenaars u kennismaken met hun werk.  

De komende weken stellen de  deelnemers zich aan u voor. De volledige deelnemerslijst vindt u op www.kunstroutenissewaard.nl

Even voorstellen: Jaïr Maarsen
Jaïr Maarsen is een ondernemende jongen met een verstandelijke beperking en al een flink aantal jaren kunstenaar. Hij schildert onder begeleiding in een atelier in Hellevoetsluis. Zijn schilderijen zijn gemaakt met acrylverf en heel erg vrolijk en kleurrijk. Schilderen met Acrylverf is voor Jaïr een perfecte kunstvorm omdat hij zich op deze manier kan uiten. Hij schildert vanuit zijn fantasie en put inspiratie uit zijn activiteiten of de natuur maar hij maakt ook weleens geheel op eigen wijze schilderijen van beroemde schilders na.

Jaïr heeft zijn eigen kunstuitleen en verkoop. (www.picassovis.nl)  Daarnaast krijgt hij veel opdrachten. Schilderen is zijn passie en het maakt hemzelf en anderen vrolijk. Er hangen ondertussen zelfs werken van hem in Groot Brittannië, Tsjechië en Canada.

Jaïr werkt in Hellevoetsluis bij hondenschool Kynologisch Nederland en in Spijkenisse op de zorgboerderij. Daarnaast heeft hij ook nog veel andere hobby's zoals toneel, dansen, circus, duiken, hardlopen en zeilen. Met zeilen zal hij deze maand Nederland vertegenwoordigen tijdens de SpeciaL Olympics in Abu Dhabi.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant