Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Jumbo clubartikelen spaaractie van start

Actueel 1.896 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag vond in het clubgebouw van Hockey Vereniging Spijkenisse de kick-off van de Jumbo clubartikelen spaaractie plaats. Wethouder Hamerslag was aanwezig bij de presentatie van de supermarktactie, waarbij gespaard kan worden voor sportartikelen met je eigen naam en die van je sportclub erop.

Ook waren vertegenwoordigers en leden van diverse deelnemende sportclubs aanwezig en werden enkele van de tien sportartikelen waarvoor gespaard kan worden getoond. Er kan onder andere worden gespaard voor sporttassen, shirts en drinkflessen. Daarnaast was er een optreden van jonge dansers van Dee Move en konden er met doelschieten buiten op het hockeyveld extra zegels voor de spaaractie worden verdiend.

Vorig jaar november werden alle clubs en sportverenigingen in Nissewaard uitgenodigd om mee te doen met de actie die tot en met 26 maart duurt; 22 hiervan hebben zich aangemeld. Bij elke tien euro aan bij Jumbo gekochte boodschappen ontvang je een actiezegel die op een spaarkaart moet worden geplakt. Het benodigde aantal zegels is afhankelijk van het artikel waarvoor gespaard wordt. Met de volle spaarkaart kan zonder bijbetaling het gewenste artikel, met daarop je eigen- en de clubnaam besteld worden. Daarnaast is van elke door een clublid gespaarde zegel, vijf eurocent voor de clubkas.

Aan het einde van de actieperiode kunnen de bestelde sportartikelen worden opgehaald en worden ook de cheques aan de deelnemende clubs overhandigd. Wanneer en waar dit zal plaatsvinden wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Deelnemende winkels zijn Jumbo Vlinderveen, Groenewoud en Hadewychplaats (Maaswijk) in Spijkenisse. Meer informatie over de spaaractie is te vinden op www.myclubstore.nl/jumbospijkenisse.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant