Afbeelding
Foto: Stichting WaterlandSpijkenisse

Kerstzang op winkelcentrum Waterland Spijkenisse

Actueel 141 keer gelezen

Spijkenisse - Op woensdagavond 19 december was het dan zover.

Leerlingen van beide locaties van CBS de Duif konden eindelijk uit volle borst de door hun ingestudeerde kerstliedjes zingen bij het "Mini-Kerst-Bos" op het winkelcentrum.

De leerkrachten, leerlingen en hun families vertrokken, met hun zelfgemaakte lichtjes, om 19.00 uur van school en kwamen op de afgesproken tijd op het winkelcentrum aan. Het plein stond binnen een mum van tijd helemaal vol, wat geweldig was om te zien en te horen. Wat hebben de kinderen hun best gedaan op hun lichtjes en zang, dank jullie wel.

Raadsleden van de Kinderraad Waterland en vrijwilligers van Stichting WaterlandSpijkenisse gingen met hapjes en drankjes rond en er kon een glaasje warme glühwein gedronken worden. De organisatie dankt iedereen die op één of andere manier een bijdrage heeft willen leveren aan deze mooie avond.

Een speciaal woord van dank aan Kinderraadsleden Waterland die een oogje in het zeil hielden om te voorkomen dat kleine kinderen in de drukte van het winkelcentrum af zouden lopen, met hapjes en snoep rond gingen en na afloop nog hun best hebben gedaan om extra geld op te halen voor de collecte van CBS de Duif voor "Lichtjes voor Sophia".

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Uit de krant